Schilderwerkzaamheden

In de wintermaanden zijn er klanten die graag de binnenkant van het huis opgeknapt willen zien verfwerk, schilder en texwerk in alle kleuren en maten.

In de zomermaanden zijn we vooral buiten te vinden om uw pand te voorzien van een perfecte verflaag en een mooie kleur.

Uiteraard is aandacht voor de wensen van de klant voor ons een service om te komen tot een uiteindelijk eindresultaat dat beantwoordt aan de  verwachtingen. Dit start bij het uitbrengen van een prijsopgave. 

We brengen een bezoek aan uw woning of bedrijfspand waarbij u uw wensen en ideen kunt aangeven. Deze wensen en ideeën verwerken we in een gespecificeerde offerte waarin uiteraard ook de uiteindelijke werkzaamheden en materialen worden  aangegeven.

Onderhoud van uw vastgoed:
Zoals u weet wordt de waarde van een pand (of het nu een woning of bedrijfspand betreft) mede bepaald door goed onderhoud. Een pand wat goed in de verf zit, trekt de aandacht en is uiteindelijk meer waard dan een pand dat eigenlijk hoognodig geschilderd moet worden.

Uitstel van onderhoud geeft gegarandeerd meer werk en uiteindelijk hogere kosten. Een vuistregel is dat als de verflaag afgeeft (dus poederig is) onderhoud gepleegd moet gaan worden. Goed gehechte verflagen kunnen dan makkelijk onderhouden worden, gebarsten en bladderende lagen vergen dan meer werk.

Om u te helpen bij het (jaarlijkse) onderhoud van uw onroerend goed hanteren wij een onderhoudsschema.

Is uw pand door ons geschilderd, dan kunnen we het opnemen in ons onderhoudsplan.


Contact opnemen:
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen neem dan nu contact op.